Många av oss prioriterar vår hälsa och vårt välmående. Men att prioritera detta är en definitionsfråga och har olika innebörd beroende på vem du frågar. Att må bra är ett subjektivt tillstånd men när vi talar om fysiskt välmående är det ofta den kroppsliga hälsan som står i fokus. Träning och mat i rätt mängd är viktiga nycklar, men även vad vi väljer att dricka spelar roll. Det finns nämligen mindre och mer hälsosamma drycker att använda oss av.

Dryck som påverkar

De flesta av oss vet att de vanligaste dryckerna (som inte är vatten) egentligen inte är speciellt bra för oss. Bland dessa finner vi kaffe, läsk och alkohol. Men te är en nyttig dryck som många konsumerar på en daglig basis. Om du vill börja konsumera mer hälsosamma drycker kan Matcha-te vara alternativet för dig.

Hälsosamt och grönt

Matcha-te är en grön tesort med ofantligt många hälsofördelar. Till skillnad från ”vanligt te” mals tebladen ner till Matcha-pulver som sedan vispas ihop med vatten och dricks. Genom att inte sila bort tebladen får vi ta del av extra mycket hälsosamma saker såsom antioxidanter.

Handla på nätet och upptäck denna sköna, gröna dryck som kommit att bli alltmer populär i västvärlden.