Idag finns det en hel uppsjö av olika juvelerare och guldsmeder som har ett obegränsat utbud tillsammans. Att hitta rätt i denna djungel av diamanter och ringer är inte lätt. Men ingen anledning till panik! Inledningsvis för att just du ska hitta rätt ring till dig eller din käresta behöver du ha koll på dina förutsättningar.

Genom att strukturera det du har att jobba med i form av budget, utformning och typ av ädelmetall. När du har dessa förutsättningar på plats kan du gå vidare med att titta på vilken typ av ring du är ute efter. Ska din ring ha en diamant? Vilken karat ska den ha? När du har detta klart för dig kan du gå vidare till design.

Hitta inspiration av andra

Det är viktigt att du hittar just rätt ring för dig eller vem du än köper ringen till. Hitta inspiration av andra och hitta rätt. Läs mer här för att hitta den rätta ringen för dig. Det största tipset till dig som letar efter en ny ring är att du tittar på olika influencers. När du inhämtat tillräckligt mycket inspiration kan du visa bilder och be smeden eller juveleraren sätta din prägel på ringen.